Dévényi László

Dévényi László | MLM Akadémia

Név

Dévényi László

Beosztás

Alapító, ügyvezető ig.

Célom: Valódi segítséget, hatékony eszközöket, hatékony képességfejlesztést, erőteljes hajtóerő növelést és a tényleges gyakorlatban működőképes szakmai tudást nyújtani az értékesítők, vállakozók és MLM hálózatépítők tömegeinek, hogy sikeres üzletet, és boldog és kiegyensúlyozott életet tudjanak megteremteni önmaguk és a környezetük számára.

Ezért a célért végzem már sok éve a kutatásokat, írom a cikkeket, a könyveket, és a tananyagokat, és ezért alapítottam meg és vezetem az MLM akadémiát is.

Meggyőződésem, hogy ha a hálózatépítők, értékesítők és vállalkozók sikeresebbé válnak, akkor a termékeikkel, szolgáltatásaikkal, üzleti lehetőséggel, gondolkodásmóddal, és még sok minden mással pozitívabb hatással lehetnek a a környezetükre, és ezáltal az egész világ számára is. Ezért választottam ezt a területet és ezt a célt, mivel ha ezeknek az embereknek segíteni tudok, azzal minden ember többet nyer a földön.

Ha olyan termékekkel, szolgáltatással és üzleti lehetőséggel foglalkozik, ami mások életminőségében javulást hozhat, akkor minden segítségem az Öné, hogy valóban sikeressé váljon minden tekintetben.

Ebben az esetben remélem hamarosan személyesen is talákozunk!

Szeretettel!

Dévényi László

 

Rádió interjú az MLM-ről

Itt lent talál egy korábbi rádió interjú felvételét, ami az MLM-ről szóló kötetlen beszélgetést tartalmaz.

Ha olyan emberrel találkozik, akinek vannak kétségei az MLM-mel kapcsolatban, irányítsa erre az oldalra, hogy hallgassa meg.

Őneki is adhat új nézőpontokat.

 

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016