Rólunk

Rólunk | MLM Akadémia

Rólunk

Az MLM Akadémia Képzési Központot 2003 május 3.-án Dévényi László alapította. Azért jött létre, hogy Ön és más hálózatépítők, értékesítők megkaphassák mindazt a gyakorlatban eredményesen alkalmazható szakmai tudást, professzionális szintű képességfejlesztést, és egyedülállóan hatékony hajtóerő növelést, amivel ténylegesen megvalósíthatják céljaikat, elképzeléseiket.

Továbbá célunk az is, hogy az értékesítés és hálózatépítés szakma színvonala felemelkedjen, és társadalmilag megbecsült és elfogadott szakmává válhasson.

Minden MLM Akadémia szolgáltatás, könyv és minden egyéb tudásanyag úgy lett összeállítotva, és olyan hozzáállással és oktatási módszerekkel szolgáltatjuk, hogy ez a fenti cél megvalósulhasson.

 

Az MLM Akadémia fejlődése

Az MLM Akadémia elindítását megelőzte egy több mint egy évtizedig tartó nemzetközi kutatómunka az MLM hálózatépítés és értékesítés elveszett szakmai tudásanyagának területén. Bár a kutatómunka nagyobb része az MLM Akadémia elindulásáig befejeződött, hátra volt még ezen kutatási anyagok rendszerbe foglalása és oktatható formába (tanfolyamok, szemináriumok, stb.) öntése.

2003-ban az MLM Akadémia emberismereti és kommunikációs képzésekkel indult. A következő 2 évben több mint 700 hálózatépítő kapott ilyen jellegű képzéseket és közülük sokan jelentős növekedést értek el a forgalmuk és csoportjuk létszámának növekedésében. A résztvevők kb. 20%-a szintet ugrott a saját hálózatában a képzésük utáni 3 hónapon belül.

2005-ös évben az MLM Akadémia működése szünetelt, Dévényi László ebben az időszakban folytatta a kutatásait és idejének nagyobb részében az elveszett szakmai tudásanyagának rendszerbe foglalásán dolgozott. Továbbá ebben az évben írta meg és adta ki az azóta több mint 16.000 példányban elfogyott "Mi az MLM?" című könyvét. Később ezen időszak kutatómunkájából született a 2010-ben kiadott "A stabil hálózat kiépítésének titkai 1." című könyve is.

2006-ban az MLM akadémia újra indult és az emberismereti és kommunikációs képzések mellett elkezdődtek a személyre szabott képzési programok nyújtása is, elsősorban a képességfejlesztés területén. Emellett párhuzamosan Dévényi László tovább dolgozott a szakmai képzések kialakításán.

2010-ben elindultak az első szakmai képzések. Emellett tovább folytak az emberismereti, kommunikációs képzések és a személyre szabott képzési programok. Ebben az évben kiadásra került "A stabil hálózat kiépítésének titkai 1." című szakmai könyve és még néhány szakmai ebookja. A szakmai és a képességfejlesztő képzések mellett viszont még hiányzott az eredményesség háromszögének harmadik sarka, a hajtóerő helyreállítása. Így ebben az évben elkezdte a kutatásait ezen a területen is.

2012-ben a hajtóerő helyreállítása területén végzett kutatásai alapján kisérleti jelleggel 100 tanuló ment végig a "Belső motiváltság megnövelése" című programon, ami még az Aktivitást növelő műhelynek egy korábbi teszt verziója volt. Ekkor még mindössze csak 3 aktivitást növelő gyakorlat volt kidolgozva és a 100 résztvevő ezeket nem személyre szabott sorrendben kapták. Ennek ellenére a 100 résztvevőből 37-nek tartósan megnövekedett az aktivitása, ami az elmúlt években sem csökkent le. A 100 résztvevő anyagai újabb alapot adtak László további kutatómunkájához a hajtóerő tartós helyreállítása területén. Ugyanebben az évben került kiadásra két további szakmai képzése is, a "Hálózatépítés szakmai alapjai" és a "Marketing és értékesítés alapjai" tanfolyamok.

2016-ra Lászlónak sikerült befejeznie a hajtóerő tartós helyreállításával kapcsolatos kutatásait, és ezen 2016-os év júliusától kiadásra került az "Aktivitást növelő műhely", ami egy teljesen egyénre szabott szolgáltatás, több mint 20 féle speciális aktivitást növelő gyakorlattal. Ugyanebben az évben az MLM Akadémia is átalakult, felkészülve egyrészt az Aktivitást növelő műhely, másrészt a szakmai és képességfejlesztő képzések összehangolt, magas szinvonalú szolgáltatására.

Összességében az elmúlt 15 évben több ezer hálózatépítő, értékesítő és cégvezető volt az MLM Akadémia képzésein, különböző cégektől és több mint 180 féle különböző MLM hálózatból. Írásos referenciáink száma (kiemelkedő sikerek, eredmények írásos formában dokumentálva) meghaladja az 500db-ot.

Fenti célunk elérésében immár 14 éve rendíthetetlenek vagyunk, és ugyan vannak szép eredményeink, viszont azt is tudjuk, hogy még rengeteg munka van hátra, hogy a fenti célt elérjük.

 

Amire Ön számíthat az MLM Akadémia képzésein

Amikor Ön képzésre jön hozzánk, azt fogja tapasztalni, hogy a munkatársaink barátságosak és maximálisan segítőkészek bármiben. A képzések jó hangulatban zajlanak, és a résztvevők otthon érzik magukat. Ugyanakkor azt is tapasztalni fogja, hogy a tanultak hiánytalan megértetésében, a gyakorlatok tökéletes szintig való csiszolásában, és a képzések végeredményének 100%-os elérésében hajlíthatatlanok vagyunk.

Ha egyszer Önt elfogadtuk képzésre, akkor onnantól kezdve nálunk nem ismert az a fogalom, hogy nem képes valamit megérteni, begyakorolni és az életben tökéletesen alkalmazni. Ennek eléréséhez minden segítséget megkap tőlünk.

Így amikor távozik tőlünk, jogosan lesz büszke arra, amit elsajátított nálunk. Legyen az akár valamilyen megszerzett szakmai tudás, akár valamilyen megszerzett vagy felfejlesztett képességed, akár a hajtóerejének tartós növekedése.

Végzős tanulóinkra mi is büszkék vagyunk, ahogy ők is büszkék arra, hogy nálunk tanultak.

Ez az MLM Akadémia. Ezek vagyunk mi.

Ha a célunkkal és a hozzáállásunkkal egyetért, akkor szeretettel várjuk!

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016