Szakmai képzések

Szakmai képzések | MLM Akadémia

Szakmai képzések

hogy hozzáértővé válj!

 

Könnyed magabiztosság, tökéletes hozzáértés, hibátlan eredmények, profizmus!

Válj szakmailag tökéletesen hozzáértővé, és érj el nagyon magas szintű anyagi bőséget, a környezeted általi tisztelettel és megbecsüléssel övezve!

 

Az elveszett szakmai tudásanyag

Az 1980-as évek előtt a hálózatépítők és értékesítők kb.70-80%-a bőségben élt, és társadalmilag elfogadottak és megbecsültek voltak. A 80-as évektől kezdve a szakmai tudásanyag kb.95%-a fokozatosan elveszett és a maradék 5% jelentős részben elferdült.

Ennek köszönhetően a hálózatépítőknek és értékesítőknek mára már alig csak 0,6%-a él bőségben, és a társadalmi elfogadottság és megbecsülés eléggé a visszájára fordult.

Ezen elveszett szakmai tudásanyag apró mozaikdarabjainak a felkutatása, és ismételt rendszerbe foglalása több mint 14 évnyi nemzetközileg átfogó kutatómunkát igényelt.

Szerezd meg ezt az eddig elveszett tudást, és gyakorold be olyan alaposan, hogy a véreddé váljon!

 

A szakmai képzés két típusa

A Milyen főbb szempontok alapján érdemes trénert és képzést választania? című cikkben leírtak alapján két típusra osztottam a szakmai képzést:

1. Kóstoló: Alacsony áron bele tudsz kóstolni a szakmai képzésbe, és rövid idő alatt, azonnal alkalmazható szakmai tudást szerezhetsz belőle.

2. Teljes képzés, garantált képzési végeredménnyel: A szakmai képzés addig tart, ameddig tökéletes mértékben el nem éred a képzés pontosan meghatározott végeredményét. A képzés elméleti részeit annyiszor ismételheted át, és minden gyakorlatot annyi ideig és annyiszor végezhetsz el, amennyiszer szükséges, hogy tökéletesen elsajátítsd a tanultakat.

A képzések leírásánál megtalálod, hogy miről szól a képzés, a tematikát és a főbb információkat a képzésről.

Teljes képzések

Marketing és Értékesítés

Szerezd meg a Több Szintű Marketing és az Értékesítés elveszett szakmai tudásanyagát, és kerülj jelentős anyagi bőségbe!