Az MLM hálózatépítés elveszett szakmai tudásanyaga

Az MLM hálózatépítés elveszett szakmai tudásanyaga | MLM Akadémia

Az MLM hálózatépítés elveszett szakmai tudásanyaga

10 részes szeminárium sorozat

Ezzel a tudásanyaggal hatékonyabbá válhatsz a jelöltek felkutatásában, az érzelmi hajtóerejük megtalálásában, az akarás érzésének kiváltásában és gerjesztésében, a hatékony zárásban, a vásálrók megtartásában, a saját forgalmad és bevételeid növelésében, és még sok minden másban.

Olyan dolgokat fogsz megtudni és gyakorolni, amit eddig sehol sem tanulhattál, hallhattál.

Ez a szeminárium sorozat a Marketing és értékesítés tanfolyam anyagából kivett 10 különleges gyöngyszem!

10 alkalom, alkalmanként 2 óra, amiből kb.1 óra elmélet és kb. 1 óra gyakorlás.

Nemcsak 10 különleges gyöngyszemét ismered meg az elveszett szakmai tudásnak, hanem a gyakorlatok egyben segítenek, hogy könnyebben tudd alkalmazni őket az üzleted építése során.

További információkért kattints ide: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: hálózat építés

A 10 alkalom tematikája:

 

1. rész: Hatékony és működőképes marketing stratégia

Ahány MLM hálózat, annyi féle stratégiával (üzletépítési módszerrel) próbálkoznak. Van, ahol a "névlista-meghívás-Bemutató" módszert használják, van ahol a közösségi oldalakkal vagy más internetes módszerekkel próbálkoznak, és vannak más egyéb próbálkozások is.

Az eredmény viszont mindenhol ugyanaz: minimális százalék jól él, a többség sikertelen.

Miért?

Felfedezésre került egy, a marketinggel, a stratégiával és a hálózatok életképességével kapcsolatos elveszett kulcsfontosságú információ, aminek a nem ismerete és nem alkalmazása miatt manapság ennyire erőtlenné váltak ezek a hálózatépítési módszerek.

Ugyanakkor ezt a kulcs információt össze tudod hangolni a jelenlegi startégiáddal is, és így stabilabbá és aktívabbá tehetnéd a hálózatodat, akár megsokszorozhatnád a jelenlegi stratégiád hatékonyságát és eredményességét, és mindezt úgy, hogy ne csak minimális százalék éljen jól, hanem sokkal-sokkal többen.

Gyakorlat: Itt helyben ki fogod dolgozni, hogyan tudod a saját hálózatépítési módszeredet (startégiádat) hatékonyabbá tenni már holnaptól.

 

2. rész: A cselekvés 4 fő hajtóereje

Amikor beszélsz valakivel és azt szeretnéd, hogy vásárlóvá vagy munkatárssá váljon, akkor nem azt szeretnéd, hogy csak gondolkodjon róla. Azt szeretnéd, hogy cselekedjen. Azt szeretnéd, hogy megmozduljon, lépjen. Vagyis vásároljon, elinduljon az üzletben, stb.

Felfedezésre került, hogy a cselekvésnek 4 fő kiváltó oka van. Ez a 4 fő dolog az, amit ha ismersz, akkor ezek egyikével vagy másikával tudod elérni az embereknél azt, hogy ténylegesen cselekedjenek.

Amikor korábban sikerült ezt elérned, akkor minden esetben ezen 4 fő ok egyikét használtad, csak nem tudtál róla. Ezt te magad is fel fogod ismerni a szemináriumon. Amikor viszont csak azt kaptad válaszként, hogy "még átgondolom", és hasonló időhúzó dolgokkal kellett szembesülnöd, az azért volt, mert nem használtad ezen 4 fő cselekvést kiváltó okot.

Gyakorlat: nemcsak megismered, hanem gyakorolni is fogod ezen 4 féle cselekvést kiváltó ok megfelelően eredményes használatát.

 

3. rész: A jelöltek megnyitásának technikái

Észrevetted, hogy manapság mennyire zárkózottak és elutasítóak az emberek többsége? Sőt, igazából nemcsak zárkózottak, hanem még tapasztaltak, rutinosak is abban, hogyan lehet hatékonyan leszerelni azokat a hálózatépítőket és értékesítőket, akik valamilyen üzleti vagy egyéb ajánlattal keresik meg őket.

Így aztán sok esetben már rögtön a telefonban masszív falakba ütközöl. Ha pedig nem a telefonban, akkor sok esetben a találkozón ütközöl ezekbe a falakba. Persze vannak kivételek, csak az a gond, hogy a nyitott emberek a kivételek a sok zárkózott között és nem fordítva. Kevés olyan hálózatépítő van, akik könnyedén át tudnak menni ezeken az ellenállásokon.

Felfedezésre került viszont 6 kulcsfontosságú kommunikációs módszer, aminek az együttes alkalmazásával az ilyen falak 95%-át maximum 5-10 perc alatt el tudnád oszlatni és a személy kinyílna feléd teljesen.

Gyakorlat: nemcsak elméletben fogod megismerni ezt a 6 kommunikációs módszert, hanem gyakorolni fogod ezek alkalmazását is.

 

4. rész: Jelölt kvalifikálás

A kvalifikálás szó lényegében minőség ellenörzést jelent. A jelölt kvalifikálás azt jelenti, hogy bizonyos szempontok alapján megvizsgálod a jelöltet, még a tárgyalás legelején, hogy bizonyosan megtudd, a tárgyalás végére vásárlóvá, ügyféllé, munkatárssá, stb. lehet-e őt tenni vagy sem. Ezáltal meg tudod állapítani, hogy érdemes-e egyáltalán tovább töltened vele az idődet vagy sem.

10-15 perc hatékony kvalifikálással meg tudsz spórolni magadnak olyan felesleges tárgyalásokat, amelyeknek a végén derülne csak ki, hogy feleslegesen töltötted a jelölttel az idődet.

Felfedezésre került 6 fő kvalifikálási pont, amit ha minden egyes tárgyalásod elején, minden egyes jelöltednél megvizsgálnál, akkor ezután már csak olyan emberekkel folytatnád a tárgyalást, akivel valkóban érdemes, mert vásárlás, csatlakozás, stb. fog születni belőle.

Ezzel nemcsak temérdek időt spórolnál, hanem temérdek felesleges kudarctól is meg tudnád kímélni magadat és akikkel pedig tárgyalsz, az valóban skeres tárgyalás lenne.

Az eddigi tapasztalataink alapján, akik ezt a 6 kvalifikációs pontot alaposan megtanulták és begyakorolták a használatát, azok több mint 95%-os pontossággal meg tudják állapítani az emberekről a tárgyalás első 10-15 percében, hogy a tárgyalás eredményes lesz-e a végén vagy sem.

Gyakorlat: nemcsak megismered ezt a 6 fő kvalifikácós pontot, hanem gyakorlod is ezek megfelelő alkalmazását.

 

5. rész: Az akarás gyújtópontja

Képzeld el, mi lenne akkor, ha neked nem kellene egyfolytában keresgélned és meggyőznöd az embereket arról, hogy a terméked és/vagy üzleti lehetőséged miért jó nekik, hanem ők keresnének téged, mert akarnák a termékedet és/vagy az üzleti lehetőségedet, és ők próbálnának meggyőzni téged, hogy vásárolhassanak és/vagy együtt dolgozhassanak veled.

Felfedezésre került egy olyan módszer, amivel ezt az akarás érzését be lehet gyújtani az emberekben.

Gyakorlat: nemcsak megismered ezt a módszert, hanem gyakorolni fogod az alkalmazását. Sőt, a gyakorlat közben a saját bőrödön fogod érezni, hogy ez a módszer valóban begyújtja az akarás érzését.

 

6. rész: Az akarás gerjesztésének skálája

Ha a szeminárium sorozat előző részében tanultak alkalmazásával már sikerült begyújtanod az akarás érzését az emberekben, akikkel a termékeidről és/vagy üzleti lehetőségről beszélsz, akkor ezt az akarás érzését akár tobább is gerjesztheted. Akár olyan erőteljessé is teheted, hogy akivel beszélsz izgatottan várja, hogy végre hadd vásárolhasson tőled, és/vagy együtt dolgozhasson veled.

Felfedezésre került egy módszer, amivel a már begyújtott akarás érzése 4 lépésben egyre jobban gerjeszthető.

Ráadásul ezt nemcsak a tárgyalásaid során tudnád használni, hanem vezetőként akár a saját csoportod aktivitásának növelésére is. Igazából bárhol tudnád használni, ahol azt tapasztalod, hogy az emberek passzivak, fásultak és szeretnéd ezt átformálni azzá, hogy igazán cselekedni akarjanak.

Gyakorlat: nemcsak megismered az akarás gerjesztésének 4 lépéses módszerét, hanem gyakorolni is fogod ennek alkalmazását. Sőt, a gyakorlat közben a saját bőrödön fogod érezni, hogy ez a 4 lépéses módszer valóban felgerjeszti benned az akarás érzését.

 

7. rész: Ajánlattétel és zárás - gyorsan és hatékonyan

Bármely tárgyalás legkritikusabb pontja a zárás. Az a pont, ahol el kellene érned, hogy aláírja a szerződést, megvásárolja a terméket, stb.

Igazából ez az a pont, ahol a személyt át kellene tudnod billenteni a passzív hallgatóból, cselekvővé. Az a pont, ahol el kellene tudnod érni, hogy ténylegesen meglépje azt a bizonyos lépést. Nem holnap, nem később, nem miután átgondolta és megbeszélte azt másokkal, hanem most és ott helyben.

Ez nemcsak a zárás, hanem az ajánlattétel témaköre is. Ugyanis úgy kell tudnod tálalni az ajánlatodat, hogy az valóban vonzó legyen és kihagyhatatlannnak érezze, és rögtön utána hatékonyan le kellene tudnod zárnod őt a vásárlásra, szerződéskötésre, stb. Tehát ezt a két témát egyben vesézzük ki a szeminárium sorozat ezen részében.

Ebben a  témakörben felfedezésre került 8 kulcsfontosságú, mégis egyszerű lépés, aminek az alkalmazása nélkül az ajánlattétel és a zárás erőtlen, bizonytalan és sok esetben sikeretelenné válik. Ennek a 8 kulcsfontosságú pontnak a megfelelő alkalmazásával az ajánlattételed és a zárásod egy erőteljes és hatékony lezárássá tud válni, ott helyben, a tárgyalásaidnak akár 100%-ban is. (akkor 100%-ban, vagy közel 100%-ban, ha a tárgyalás elején jól kvalifikáltál - szeminárium sorozat 4. rész)

Gyakorlat: nemcsak megismered az ajánlattétel és zárás 8 kulcsfontosságú lépését, hanem gyakorolni is fogod ezek alkalmazását, hogy másnaptól hatékonyabban tudj a tárgyalásaid végén ajánlatot tenni és zárni, bármi is a terméked, a szolgáltatásod és/vagy üzleti lehetőséged.

 

8. rész: A rendszeres vásárlások titka

Üzletileg nincs lehangolóbb annál, mint egy olyan hálózat, amiben hatalmas tömegével vannak a nulla pontos vásárlók. Ráadásul bevételben is siralmas. A nulla pontos vásárlók, nulla forint bevételt hoznak. Pedig te magad egyszer már megdolgoztál azokért a tagokért.

Felfedezésre került egy olyan módszer, amivel a vásárlók többségét el lehet juttatni arra szintre, hogy érzelmileg erőteljesen hozzá kötödjön egy vagy több adott termékhez, és úgy érezze, hogy szinte élni sem tudna anélkül a bizonyos termék(ek) nélkül, és ezért rendszeresen megvásárolja azt.

Ha ezt a módszert minden egyes vásárlódnál alkalmaznád, akkor olyan vásárlói köröd alakulhatna ki, amit egyszer felépítesz, és aztán az rendszeres, stabil forgalmat és ezáltal rendszeres, stabil bevételt hozhatna neked, minden egyes hónapban, sok-sok éven keresztül. Persze ez csak fogyó termékekre igaz, nem tartós használati termékekre.

Ez a módszer szolgáltatások esetében is sikerrel alkalmazható. Ebben az esetben azt tudod elérni, hogy a vásárló (másnéven ügyfél) rendszeresen használja, igénybe vegye azt a bizonyos szolgáltatást, és ha az olyan, amiért rendszeresen fizetnie kell az ügyfélnek (pl. havonta, negyed évente, stb.), akkor ezt rendszeresen meg is teszi és igyekszik nem elmaradni a fizetéssel.

Gyakorlat: nemcsak megismered ezt a módszert, hanem gyakorolni is fogod ennek a módszernek az alkalmazását, hogy másnaptól el tud kezdeni kialakítani a stabil, rendszeresen vásárló vásárlói körödet, vagy ügyfélkörödet.

 

9. rész: Specializálódás

Minden igazán sikeres ember, egy olyan valaki volt, aki nem a tömeggel együtt követett valakit, hanem valamiben egyedivé és véleményformálóvá vált a környezete számára, és őt kezdték el követni a tömegek.

A specializálódás erről szól, hogy te magad mindamellett, hogy hálózatot építesz és esetleg követed a szponzoraid iránymutatásait, emellett mégis hogyan tudsz olyan egyedivé válni, hogy véleményformálóvá válj a környezeted számára és elérd, hogy egyre nagyobb tömegek kövessenek téged.

A szeminárium sorozat ezen része egy igazi különlegessége az elveszett szakmai tudásanyagnak és még magának az egész szeminárium sorozatnak is. Felfedezésre került az elveszett szakmai tudásanyagnak egy olyan része, ami szó szerint olyannyira teljesen elveszett, hogy az eddigi résztvevők többsége amikor ezeket az információkat hallották nemcsak megdöbbentek, hanem korábban soha nem is gondoltak rá, ahogy az ebből adódó lehetőségeikre sem, és amikor összeállt nekik a kép, akkor hirtelen teljesen új távlatok nyittak előttük. Eddig szinte az összes szeminárium résztvevővel ez megtörtént.

Az elveszett szakmai tudásanyagnak ez az a része, aminek a megértésével és az alkalmazásával kiemelkedhetnél a tömegből, és utat mutatóvá válhatnál, utat követő helyett. A specializálódásnak kiemelkedően nagy ereje van, amikor az ember sikeressé válásáról van szó.

Gyakorlat: Itt helyben kidolgozod alap szinten, hogyan fogsz specializálódni, és aztán otthon folytatni tudod ennek alaposabb, részletesebb kidolgozását.

 

10. rész: A teljes anyagi függetlenség megteremtésének járható útja

Sok hálózatépítőnek van elképzelése arról, milyen lenne az élete, ha anyagilag teljesen független lenne. Talán neked is van erről egy elképzelésed. Kevesebben vannak, akik látják is az oda vezető utat. Akik pedig végig is tudják járni az utat, és így el is érik a teljes anyagi függetlenséget, az nagyon-nagyon ritka.

Hiába hát az elképzelés és az oda vezető út, ha a többség számára ez az út járhatatlan, vagy csak nagyon kín keservesen járható.

Felfedezésre került az elveszett szakmai tudásanyagnak olyan részei, ami az anyagi függetlenséghez vezető utat járhatóvá és néhány éven belül elérhetővé teszik. Ennek az elveszett tudásanyagnak a megértése és alkalmazása a többség számára is járható utat biztosít a teljes anyagi függetlenség eléréséhez.

Ez valóban elveszett tudásanyag. Még olyan hálózatépítők is, akik úgy jöttek el erre a szeminárium részre, hogy előtte stabilan kijelentették, hogy ők tudják mit jelent az anyagi függetlenség és tudják, hogyan lehet azt elérni, csak még nem sikerült nekik, de dolgoznak rajta, megdöbbentek azon, hogy milyen információik hiányoztak nekik eddig ahhoz, hogy ezt az utat valóban végig is tudják járni.

Gyakorlat: Itt helyben kidolgozod alap szinten, hogyan fog kinézni az anyagi függetlenséged elérésének útvonala, és hogyan fogsz tudni valóban végigmenni rajta.

Ez a szeminárium rész azért is az utolsó rész, mivel ekkorra az előző részek már felvérteztek téged eléggé olyan mennyiségű korábban nem ismert és alkalmazható szakmai tudásanyaggal és gyakorlatokkal, amivel már nem lesz kétséges a számodra, hogy valóban végig is fogod tudni járni azt az utat, ami a teljes anyagi függetlenséged eléréséhez szükséges.

 

További előnyök:

A szeminárium egyes részei egymásra épülnek, viszont mindegyik része egy-egy önálló témakör is egyben. Együttesen az összes rész pedig egy átlátható és alkalamzható rendszert alkot. Emiatt, bár egy-egy témakör önmagában is sokat nyújt, ha sorban haladsz rajtuk és mindegyiket elvégzed, akkor kaphatod a szeminárium sorozattól a legtöbbet.

Ha egy-egy részen esetleg nem tudsz részt venni, az nem gond. Ilyen esetben a hiányzó részeket a következő turnusban minimális díj ellenében pótolhatod.

A szeminárium egyes részei hetente követik egymást. így mindig, amikor elvégzel egy részt, van egy heted arra, hogy próbálgasd, átültesd a tényleges gyakorlatba és megtapasztald a való életben is a működőképességét.

Ráadásul a szeminárium minden egyes részéhez jár még plusz utánkövetés is. Ez egy telefonos forródrót, ami azért van, hogy átbeszéljük a kérdéseidet, az esetleges alkalmazásbeli nehézségeidet vagy sikereidet, stb. Lényegében hetente kaphatsz telefonos konzultációt azzal a céllal, hogy minél hatékonyabban tudd átültetni a gyakorlatba a tanultakat. Ez teljesen díjmentes (jár a szemináriumhoz).

A szeminárium (a benne lévő szituációs és egyéb gyakorlatok megfelelő tréneri felügyelete miatt) korlátozott létszámú. Rendszeresen indulnak az újabb turnusok, ha szeretnél részt venni, akkor érdeklődj, hogy mikor indul a következő turnus amelyikre még van szabad hely és el tudsz jönni.

Érdemes lenne elolvasnod a korábbi résztvevők véleményezéseit is, amit írtak erről a szemináriumról. Nem mi írtuk le ide az oldalra, kigyűjtve a néhány legjobb sikert a sok százból, mint ahogy ezt sokan csinálják, hanem a résztvevők közül néhányan saját maguk, a saját nevükön regisztrálva írtak saját tapasztalatot. Ezt te is meg tudod tenni bármikor a szeminárium sorozat elvégzése után, ha szeretnéd.

Ezek elolvasásához görgess vissza ezen leírás tetejére, és ott kattints át a Vélemények fülre.

Ha információt szeretnél kapni a szeminárium sorozat aktuális díjáról, következő turnus időpontjairól és a szabad helyek számáról, vagy bármi más egyébről, ami érdekel, akkor szintén feljebb görgetve találod a "Több információt kérek!" gombot és kattints rá,  (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható), vagy hívd a 70/622-3653-as telefonszámot, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésedre.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
 • Szia Eszter!

  Gratulálok a sikeredhez, és nagyon köszönöm az ajánlásaidat is! :)

  Dévényi László
 • Ugyan több mint 10 éve dolgozom az MLM iparágban, mégis a 10 hetes képzés alatt tele voltam „AHA” élménnyel. Minden olyan régi „technika” feleslegessé vált, amiket korábban én magam is erőltetettnek és nehézkesnek tartottam a munkám során.

  Az MLM is átalakulóban van...Biztosan sokan érezzük, hogy itt is szükséges a megújulás. Ebben a szemlélet váltásban is segített a 10 hetes képzés: régi hiedelmeket tüntetett el, a célokat új megközelítésbe tette, erősítette a vevő és szolgáltatás- központú gondolkodást. A képzés lépésről lépésre végigvezetett azokon a pontokon, ahol a tudás elveszett vagy elferdült, és így sokunkban megújult az elhivatottság érzése is. Az MLM munka végre nem csak lelkes(nek tűnő) toborzás lesz, hanem valóban igazi motivációról és célok teljesüléséről fogunk tudni beszámolni, másokat is hozzásegíteni

  Megértettem, hogyan tudok újra hiteles, jó referenciává válni a környezetem számára. Napi munkám és élet szemléletem újra dinamikusabbá vált, energiaszintem, tudatosságom és kreativitásom növekedett.

  A tematika könnyen “emészthető”, érthető volt - rögtön át tudtam ültetni a gyakorlatba. Már ott helyben összekapcsolódott az elmélet a gyakorlattal, vagyis alkalmazhatóvá vált. A tréning családias, vidám légkörben zajlott, így elő tudtak jönni azok a gondolatok, amik éppen akkor a fejekben zajlottak. Az előadó megengedte, hogy hozzászóljunk: ezáltal letisztultak a gondolatok, a felmerülő kétségek kisimultak.

  Az egész munkánkat más alapokra helyezted, Laci! Felszabadítottál minket a régi klisék és elavult módszerek alól. Hihetetlen kutató-, és rendszerező munkát végeztél, amivel sok disztributornak meg fogod változtatni az életét! A képzés több, mint MLM képzés, megtanítja a bizalom építés fontosságát, nyitja a szíveket az odafigyelésre, emberi érzésekre!

  Ajánlani fogom mindenkinek!
  Hálásan köszönöm a tanultakat!! :)

  Bakó Eszter
 • Mielőtt jelentkeztem, volt némi fenntartásom azzal, hogy itt vajon valóban a szakmát fogják-e oktatni, és hogy ezt én vajon meg tudom-e tanulni? Aztán tényleg olyan szakmai tudást kaptam, amivel sikeresen fogom tudni építeni a hálózatomat. Menet közben több alkalommal is sokkot kaptam. Megdöbbentem, hogy ezt tényleg így kell építeni, ha az ember sikeres akar lenni. Olyan szakmai tudást kaptam, amit a hálózatépítésben sehol máshol nem tanítanak. Ez valódi szakmai tudás, nem csak motivációról, vagy személyiségfejlődésről szól, mint általában máshol. Nagyon jó volt, hogy voltak hasznos gyakorlatok is, és nem csak elmélet leadása. Amit kaptam, nagyon jól használható. E nélkül a tudás nélkül, nem is tudom mi lenne, hogyan tudnám sikeresen építeni a hálózatomat.

  A szeminárium sorozaton hallottak és a gyakorlatok sok mindent megoldottak. Pl. a meghívást, azt hogy le tudjak ülni az emberekkel, azt hogy hogyan tudom az embereket fogyasztóvá tenni, hogyan tudjam nekik úgy ajánlani a termékeket, hogy ne csak egyszer, hanem folyamatosan megvásárolják és használják azokat, a munkatársakat hogyan kell behozni, a pénzügyi helyzetemet hogyan tudom helyrehozni, felemelni, és aztán hogyan tudom az anyagi függetlenséget elérni. Továbbá megoldotta, hogy ne menjen el feleslegesen az időm olyan emberekre, akikre nem kell, azt, hogy milyen emberekkel érdemes leülnöm, és hogy kiből és hogyan válasszam ki a munkatársaimat.
  Ezzel a megszerzett tudással a leendő munkatársaimnak is úgy tudok majd segíteni, hogy valóban sikeresek legyenek és úgy, hogy ők is tudjanak segíteni másoknak. A leendő vásárlóimnak is segíteni tudok vele.

  Most a szeminárium sorozat végén már látom, hogy e nélkül a tudás nélkül szinte esélytelen, hogy sikeressé váljon a hálózatépítők többsége. Nagyon javaslom mindenkinek, aki szeretné megtanulni ezt a szakmát, hogy végezze el ezt a szeminárium sorozatot. Ezért az árért sokkal nagyobb szakmai tudást kaptam, mint reméltem. Ezen kívül olyan plusz egyéni segítséget is kaptam, hogy még jobban tudjam a gyakorlatban alkalmazni a tanultakat, és ha megakadok, akkor itt az MLM akadémián mindig megkapom azt a segítséget, amivel előrejuthatok.

  Örülök, hogy itt tanulhattam és Köszönöm!

  Jánosi Zsuzsanna
 • Szia Pati!

  Köszi a pozitív visszajelzésedet! :)

  Nagyon örülök a sok nyereségednek! :)

  Sok sikert kívánok neked a tanultak alkalmazásához, és ha bármiben a segítségedre lehetek, szólj!

  Üdv, Laci

  Dévényi László
 • A 10 alkalmas programot elvégeztem, és mondhatom igencsak rácsodálkoztam jó néhány dologra,ami "elveszett"!HA az ember csatlakozik egy MLM rendszerben működő céghez akkor rengeteg üzleti képzésen vesz részt a saját cégénél, és valamennyi kb.egy irányba halad, lelkesít, igyekszik fenntartani a munkakedved, és közben valami mégsem stimmel.Éreztem, de nem tudtam volna megmondani,hogy hol is a hiba....persze az ember mindig elsősorban magában keresi a hibát,ami nem rossz, ha előre akarunk haladni..DE!javítani csak azt lehet,amiről legalább némi fogalmad van, amiről viszont eddig nem is hallottál,azt magadtól biztosan nem fogod tudni javítani...Tehát? el kell menned máshova, és másoktól tanulni, ÚGY, hogy közben azért ne kelljen ismét egy másik MLM cégbe átmenned!NOS? én ezt meg tettem, és az eredményt MEGKAPTAM!...Végre az itt hallottak és TANULTAK során TALPRA állt a tudni való, és végre a gyakorlatban is tudom alkalmazni és SIKERREL! Hogy például ne arra figyelj,hogy hogyan keltsd fel az érdeklődést, hanem igyekezz minél többet megtudnia MÁSIKRÓL, RÁ FIGYELVE, és persze szisztematikusan, lépésről -lépésre....vagy a képzéseken mindig azt hallod, hogy Ne engedd el ZÁRÁS nélkül a jelöltedet.....de azt nem hallod,hogy ezt hogyan tegyed úgy,hogy NE CSAK AZ IGENT hajtsd ki a jelöltből, hanem szisztematikusan úgy tudd irányítani,hogy valóban ő akarja, és meg is vegye, meg is tartsa a szokását, a te folyamatos közreműködéseddel.....( és ezeket gyakorolhattuk!)
  Aztán a független anyagi megteremtése......akkor éreztem igazán, hogy ez valami más, és ekkor éreztem igazán, hogy végre a saját magam ura lehetek.....sőt ! már meg is van az ezáltal i ELSŐ KERESETEM!.....Ami még nagyon tetszett a program során az az intelligens folyamatos interaktivitás ( ami nem eltrollkodás!, hanem FIGYELÉS EGYMÁSRA!és intelligens véleményezési lehetőség, és kérdezési lehetőség !), és ami még nagyon fontos volt számomra , hogy folyamatos KONZULTÁLÁSBAN részesültünk, igény szerint....KÖSZI! Egyszóval! én azt mondom,hogy bármennyi ideje, és bármilyen sikeres is vagy ott, ahol vagy, akkor is érdemes ezt végigjárnod, hogy változzon a gondolkodásod, hogy megteremtsd magadnak a FÜGGETLEN kereseti lehetőséged, és megalapozd a folyamatos sikered lehetőségét! KÖSZI! Pati

  Pati
 • Szia Zsuzsa!

  Köszi, hogy véleményezted a szemináriumot! :)
  Kívánom neked, hogy alkalmazd sikerrel a tanultakat, ha pedig bármikor megakadsz, vagy kérdésed van, ugyanúgy, mint eddig, a továbbiakaban is szívesen a segítségedre leszek!

  Dévényi László
 • A tíz alkalmas képzésen várakozáson felüli információkat kaptam Dévényi Lászlótól. Minden héten magyarázatot kaptam korábbi, mind az mlm-el , mind egyéb munkával kapcsolatos dolgokra és következményeikre, melyek segítségével fordulatot vehetek. A kapott tudásanyag, vagyis az elveszett szakmai tudás alkalmazása a mindennapi életben való megvalósításra ad útmutatást, valamint segítséget, hogy mely területeket kell még erősíteni a jobb eredményért.
  Az elhangzott információk valóban elveszettek, hitelességét megtaláltam családom történetében kutatva, ugyanis hasonló megoldásokat véltem felismerni nagyszüleim életében.
  A szeminárium elvégzését ajánlom. Én segítséget és megerősítést kaptam terveim, elképzeléseim megvalósításához.

  Árpádföldi Zsuzsanna

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016