Kommunikációs kiképzés 1.

Kommunikációs kiképzés 1. | MLM Akadémia

Kommunikációs kiképzés 1.

Tréning

Ezen a képzésen minden gyakorlatot annyi ideig végzel, amennyi időre neked szükséged van ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj a kommunikációs gátlásaidtól, visszafogottságaidtól, és elérj egy olyan képességet, hogy könnyedén és felszabadultan tudj és merj kommunikálni másokkal.

A gyakorlatokkal megszerzett képességek életed végéig tartósan megmaradnak.

A képzés végeredménye: Olyan hálózatépítő és/vagy értékesítő, aki levetkőzte a kommunikációs gátlásait, visszafogottságait és rossz beidegződéseit, és felszabadultan tud kommunikálni másokkal.

A képzés elvégzése nincs időben korlátozva, hogy mennyi idő alatt sikerül elvégezned.

Akkor tekintjük befejezettnek, amikor ezt a végeredményt garantáltan elérted!

Saját egyéni időbeosztásban tudod végezni.

A képzés elvégzésének ideje átlagban: 130 - 150 óra.

Elvégzésének előfeltétele: Nincs

További információkért kattints az alábbi gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: kommunikáció, tréning, képzés

A tréning gyakorlataival a következő eredményeket fogod elérni:

  • Fejben mindvégig ott tudsz majd lenni, amikor kommunikálsz valakivel. Nem kalandozik el a figyelmed. Képessé válsz folyamatosan figyelni egy másik személyre, vagy akár a feladataidra.
  • Megszabadulsz a kommunikációs visszafogottságaidtól, gátlásaidtól, rossz beidegződéseidtől és mersz szabadon kommunikálni másokkal.
  • Elérsz egy olyan állapotot, ahol a környezetben lévő zavaró tényezők többet már nem befolyásolnak, nem zavarnak meg, nem billentenek ki és érzelmileg sem találnak el.
  • Sokkal szabadabban ki tudod mutatni az érzéseidet, és mind érzelmileg, mind más szempontokból is jelentősen felszabadultabbá válsz.
  • Jelentősen megerősödik vagy akár teljesen helyreáll a határozottságod, magabiztosságod.
  • Megszerzed azt a képességet, hogy másoknak teljes mértékben átjuttasd a mondanivalódat úgy, hogy valóban az jelenjen meg a fejében, amit mondasz, és ne valami más alakuljon ki benne. Így eléred hogy az emberek megértsenek téged és azt amit mondasz. Röviden: meg tudod értetni magad másokkal.
  • Visszanyered az érdeklődés képességedet, amit még gyerekkorodban nagyrészt elvesztettél.
  • Megszerzed azt a képességet, hogy tetszésed szerint tovább tudj beszéltetni valakit, vagy akár kényelmesen le tudd zárni a témát vagy beszélgetést.
  • Megszerzed azt a képességet, hogy irányítani tudd, mikor figyeljenek rád, mert te beszélsz, és mikor figyelj te és beszéltesd a másikat.

Igazából fel sem lehet sorolni azt a rengeteg sok mindent, amit nyerni fogsz menet közben, ahogy haladsz a képzésen. Számtalan gátlástól, visszafogottságtól és rossz beidegződéstől szabadulsz meg, és fokozatosan egyre felszabadultabbá, határozottabbá, magabiztosabbá válsz a kommunikációban.

A kommunikációs gátlások, visszahúzódások és rossz beidegződések, csak lekorlátoznak.

Szabadulj meg tőlük, és fejleszd fel a kommunikációs képességeidet jelentősen magasabb szintre!

További információkért kattints feljebb a "Több információt kérek!" gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016