Kommunikációs kiképzés

Kommunikációs kiképzés | MLM Akadémia

Kommunikációs kiképzés

Tréning

Ezzel a képzéssel megszerezheted a a kommunikáció könnyed és magabiztos irányításának képességét.

A képzés végeredménye: Olyan hálózatépítő és/vagy értékesítő, aki levetkőzte a kommunikációs gátlásait, visszafogottságait és rossz beidegződéseit. Továbbá rendelkezik azzal a képességgel, hogy bármikor, bárkivel, és bármilyen helyzetben vagy témában, képes könnyedén és magabiztosan irányítani a kommunikáció menetét, azaz képes kommunikációt kezdeményezni, olyan irányba vinni a kommunikációt, amilyen irányba szeretné és a kívánt módon befejezni azt.

A képzés elvégzése nincs időben korlátozva, hogy mennyi idő alatt sikerül elvégezned.

Akkor tekintjük befejezettnek, amikor ezt a végeredményt garantáltan elérted!

Saját egyéni időbeosztásban tudod végezni.

A képzés elvégzésének ideje átlagban: 170 - 200 óra.

Elvégzésének előfeltétele: Nincs

További információkért kattints az alábbi gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: kommunikáció, tréning, képzés

Mindössze csak ízelítőt tudunk adni abból, hogy milyen területeken fognak fejlődni a kommunikációs képességeid:

Mindaz, amit a 3 napos kommunikációs képességfejlesztő tréningnél le van írva, azt itt is eléred, viszont annyi különbséggel, hogy ezen a kiképzésen tökéletesre csiszolod.

Ezeken kívül, ez a kiképzés még sok minden másban is pluszt ad neked. Néhány példa:

 • Megszűnik az a fajta gátlás, hogy bizonyos kellemetlenkedő kérdésektől tarts, és emiatt visszahúzódj az emberekkel való kommunikációtól. Megtanulsz egy módszert az ilyen kérdések, emberek leszerelésére.
 • Megtanulod kezelni a folyamatosan faggatózó, kérdezősködő, vagy kellemetlenkedő embereket.
 • Megtanulsz beszélgetést kezdeményezni idegenekkel és levetkőzöd az ezzel kapcsolatos mindenfajta gátlásodat és visszafogottságodat, hogy bátran merj ismerkedni bármikor, bárhol, bármilyen helyzetben.
 • Megtanulod szóra bírni és kezelni a szótlan, visszahúzódó, bezárkózó embereket.
 • Képessé válsz arra, hogy egy általad választott témán kényelmesen rajta tartsd a beszélgetés, vagy megbeszélés fonalát, és ha a másik elkalandozik, akkor is vissza tudod terelni a témára könnyedén, bármilyen helyzetben, vagy bármilyen körülmények között.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy amikor valakivel beszélgetsz egy témáról, akkor tetszésed szerint bármikor, egy bármilyen más általad választott témára tereld a beszélgetést. Például, ha valaki a kismacskájáról beszélget veled és te át akarod terelni a kommunikációt az üzletre, akkor ezt könnyedén meg tudd tenni.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy mindig meg tudd válaszoltatni az emberekkel a kérdéseidet, akkor is, ha tereli a szót, kerüli a témát, vagy húzódozik. Ráadásul mindezt úgy, hogy elkerüld vele az összes kellemetlen, rossz érzést mind magadnál, mind a másik személynél.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy könnyedén el tudj simítani bármilyen kommunikációs zaklatottságot, bármikor, bárkivel, bármilyen helyzetben.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy bármikor képes legyél egy megbeszélést, beszélgetést, tárgyalást, stb. olyan formában és akkor befejezni, ahogyan és amikor te szeretnéd.

Igazából fel sem lehet sorolni azt a rengeteg sok mindent, amit nyerni fogsz menet közben, ahogy haladsz a képzésen. Számtalan gátlástól, visszafogottságtól és rossz beidegződéstől megszabadulsz, és fokozatosan egyre felszabadultabbá, határozottabbá, magabiztosabbá válsz a kommunikáció irányításában. Végül eljutsz oda, hogy tökéletes könnyedséggel és magabiztossággal tudod irányítani a kommunikáció menetét, bárkivel, bámilyen témában és bármilyen helyzetben.

A kommunikációs gátlások, visszahúzódások és rossz beidegződések, csak lekorlátoznak.

Szabadulj meg tőlük, és fejleszd fel a kommunikációs képességeidet, szó szerint a tökéletesség szintjére!

További információkért kattints feljebb a "Több információt kérek!" gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
 • Sziasztok! A világon a legfontosabb dolog a kommunikáció! 3 napos tréningen megtanultam az alapokat, amit azonnal alkalmazni is tudtam hisz sok gyakorlat volt! Most már tudom mi az hogy jelenbe lenni, figyelni, érdeklődni s hogy mit is jelent egy kommunikációs ciklus! Nagyon Köszönöm a Tréningen résztvevőknek hogy megismerhetem Őket s hogy hozzájárultak a fejlődésemhez! Mindenkinek ajánlom hogy szánja rá az időt s végezze el a tréninget!
  Nagyon Hálás vagyok Lászlónak s az általa kapott tudásnak!! Köszönöm Koren János

  Koren János
 • A kommunukációs kiképzést követően könnyed, magabiztos, kiegyensúlyozott jelenlétet értem el. Csodálatos dolog, hogy bárhol, bármikor bármit végig tudok hallgatni, nem vagyok feszült, megszünt bennem a bosszúság, a harag az írigység. Az embereket is másképp látom, képes vagyok bármikor bárkivel beszélgetést kezdeményezni, és azt az általam kívánt módon irányítani, befejezni. A környezetem véleményformáló, szakmailag képzett személynek tart, mely még több magabiztosságot eredményez.

  Mondhatom, hogy egy jobb világot építek.

  Sánta Ottó

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016