Aktivitást növelő műhely

Aktivitást növelő műhely | MLM Akadémia

Aktivitást növelő műhely

Személyre szabott szolgáltatás

(Műhely meghatározása: olyan hely, ahol megjavítanak, helyreállítanak vagy fejlesztenek valamit)

Jelentős hajtóerő növekedés, tartós aktivitás és termelékenység!

Ezt kaphatod ettől az egyedi, különleges, és teljesen rád szabott szolgáltatástól.

Eltünteti a fékjeidet, gátjaidat, szétszórtságodat és minden más olyan dolgot, amelyek miatt nem úgy haladsz előre, mint szeretnél. Továbbá megnöveli a hajtóerődet, aktivitásodat és termékenységedet.

Ráadásul az elért hajtóerő, aktivitás és termelékenység növekedés TARTÓS marad éveken, évtizedeken keresztül!

A műhely végeredménye: Akkor tekintjük befejezettnek, amikor az alábbi mindkét eredményt sikerült elérned:

1. Bizonyosan és stabilan érzed, továbbá az életben is tapasztalod, hogy energikussá, aktívvá és termelékennyé váltál. Mindez kívülről is látható rajtad, és ezt az elért állapotot tartósan és stabilan fenn tudod tartani.

2. A tárgyalásaid száma, az egyéni forgalmad, a csoport forgalmad (ha van csoportod) és a bevételeid a korábbi 6 hónaphoz képest jelentős mértékben és mérhetően fellendülésbe kerültek.

Saját egyéni időbeosztásban tudod végezni!

Mivel a szolgáltatást mindenkinél egyénileg rá szabjuk, ezért nagyon változó lehet mind az összetétele, mind a hossza.

A műhely elvégzésének ideje: Egyénileg nagyon változó, átlag 20-80 óra között

Elvégzésének előfeltétele: Nincs

További információkért kattints az alábbi gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: hajtóerő, aktivitás, motiváltság, személyre szabott, képzés

Az aktivitást növelő műhely minden esetben teljesen személyre szabott.

Alap felépítésében így néz ki:

1. lépés: Mély interjú. Ez egy részletes 1,5-2 órás interjú, ahol feltérképezzük az aktivitás és inaktivitás területeit az életedben. Négyszemközt történik, és az általad elmondottakat maximálisan bizalmasan kezeljük.

2. lépés: Személyre szabott prg. összeállítása. A mély interjú eredménye alapján összeállításra kerül a majd 3. lépésben lévő felkészítő prg. és a 4. lépésben lévő gyakorlatok típusai és sorrendje.

3. lépés: Felkészítő prg. Ez egy személyre szabott tanácsadás, ami abban segít neked, hogy gyorsan és hatékonyan kezelni tudd az olyan aktuális szituációkat az életedben, amelyek visszafogják az aktivitásodat. Ennek célja, hogy miután ezek kezelve lettek, teljes figyelmeddel a gyakorlatok végzésére tudj koncentrálni. Tehát ez a tanácsadás olyan módon készít fel téged a gyakorlatok végzésére, hogy segít neked elhárítani az útból azokat a jelenbeli visszahúzó szituációkat az életedből, amelyek lekötik a figyelmedet és akadályozhatják a gyakorlatok sikeres végzését.

Ezen a felkészítő prg.-on sok esetben olyan szituációk kezelődnek néhány órán belül, amelyek már évek óta problémát jelentettek a résztvevőnek. Többen arról számoltak be egy-egy ilyen felkészítő prg. lezárása után, hogy már önmagában csak ettől annyira felszabadultnak érzik magukat, hogy már csak ezért megérte nekik eljönni.

4. lépés: Aktivitást növelő gyakorlatok végzése. Ebben a lépésben a számodra előírt sorrendben kapod meg azokat a gyakorlatokat, amelyek a személyre szabott programodon elő lettek neked írva.

Számtalan féle gyakorlat ki lett dolgozva az Aktivitást növelő műhely kifejlesztésének 6 éve alatt. Minden egyes gyakorlat egyedien lett kialakítva, mivel mindegyik gyakorlat más és más típusú gátakat, visszafogottságokat tüntet el, és más és más módon növeli meg a hajtóerődet.

Az aktivitást növelő gyakorlatokkal elért eredmény TARTÓS marad! Amilyen visszafogottságoktól, gátaktól megszabadulsz egy-egy gyakorlat során, az nem jön vissza többet. Amennyi hajtóerő növekedést elérsz egy-egy gyakorlat során, az megmarad neked utána is sok éven keresztül.

Gyakorlatok közötti interjúk: Általában 2-3 gyakorlat lezárása után mindig egy újabb interjút készítünk veled, mivel a korábbi interjún kijött kezelendő területeknek egy része már kezelődött a gyakorlatoktól. Menet közben jelentős változáson mentél át, és így már más válaszokat adnál ugyanazokra az interjú kérdésekre.

Az újabb interjúk után általában finomítjuk a személyre szabott programodat, vagyis változhatnak a gyakorlatok felépítése vagy sorrendje annak megfelelően, hogy mi jött ki az újabb interjún.

A finomított haladási program szerint a számodra előírt következő gyakorlatokat kapod, majd 2-3 gyakorlat után újabb gyakorlatok közötti interjú következik, és így tovább.

Az aktivitásnak és termelékenységnek a nyomon követése: Amellett, hogy az aktivitást növelő gyakorlatokkal egyre több és több visszafogottságtól, gátaktól, szétszóródástól, stb. szabadulsz meg, és amellett, hogy minden egyes gyakorlattal egyre jobban növekszik a benned lévő hajtóerő, figyelemmel kísérjük a haladásodat a kinti tényleges életedben is, hogy a megnövekedett aktivitás és termelékenység valóban bekövetkezik-e.

Ugyanis minket nemcsak az érdekel, hogy az aktivitást növelő műhely gyakorlataitól aktívabbnak, energikusabbnak érzed-e magad, hanem az is, hogy miután megkaptál egy-egy gyakorlatot, akkor kint az életben ténylegesen aktívabbá és termelékenyebbé váltál-e tőle.

Ez a tárgyalásaid számában, a forgalmad és a bevételeid növekedésében egyértelműen látható, mérhető, nyomon követhető.

 

További információkért kattints feljebb a "Több információt kérek!" gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016