Képzések

Képzések | MLM Akadémia

Képzések

Hozzáértés + Képességek + Hajtóerő
=
Siker

 

Üdvözöllek az Akadémián!

A professzionalizmus, a képességek és a határtalan energia birodalmában.

 

"Amikor beléptem az Akadémia ajtaján, egy egészen új világba érkeztem!

Ez valóban semmi máshoz nem hasonlít.

Itt kizárólag az én fejlődésem a fontos minden Akadémia munkatársnak."

B.Z. értékesítő

 


Miben egyedi az Akadémia?

Kiképzés: Mi nem csak képzünk, hanem kiképzünk téged. Nem tanítunk, hanem megtanítunk.

Jelentős a különbség!

A legtőbb helyen részt veszel egy előadáson vagy más képzésen, végighallgatod, talán kicsit gyakorolsz is, és jó esetben valamennyit tudsz is belőle használni kint az életben.

Nálunk nem csak egy kis részét tudod használni a tanultaknak. Minden képzésünknek van egy pontosan meghatározott végeredménye, amit a képzés elvégzésével garantáltan elérsz és 100%-ban alkalmazni tudod kint az életben.

 

Képességfejlesztés: Nem csak fejlesztgeted sok-sok év alatt a személyiségedet. Rövid idő alatt kicsiszoljuk a képességeidet a tökéletesség szintjéig!

Talán már megtapasztaltad, hogy éveken keresztül kell járnod különböző előadásokra, CD-k sokaságát kell meghallgatnod és könyvek tucatjait kell elolvasnod, hogy néhány év után érezni tudd: már fejlődtél személyiségben.

Nálunk ez nem így működik. Pontosan beazonosítjuk, hogy mik azok a képességek, amiken fejlesztened érdemes, hogy eredményesebb, sikeresebb legyél az üzleti életben, és a megfelelő gyakorlatokkal kicsiszoljuk ezeket a képességeidet tökéletesre.

 

Hajtóerő növelése: Aktívvá, termelékennyé válsz, méghozzá életre szólóan. Ez igazán tartós!

Sokszor tapasztalhattad már, hogy elmész egy előadásra, 3 napra lelkes leszel, utána ez a lelkesedés elszáll a semmibe. Ráadásul ritkán követi tényleges üzleti lendület, munkavégzés ezeket a előadásokon való részvételeket.

Nálunk ez sem így van. Aktivitást növelő programunkkal, az energiaszintedet, motiváltságodat, kitartásodat, lendületedet felvisszük egy korábban nem tapasztalt magasságba, és ott stabilizáljuk. Ennek hatása nem tűnik el 3 nap múlva. Ez egész életedre megmarad.

 

Rád van szabva teljesen: Minden képzést, képességfejlesztést és hajtóerő növelést egyénileg teljesen rád szabott program keretében kapod.

Te magad egy egyéniség vagy. Nem olyan vagy, mint mások. Egészen más nehézségeid és erősségeid vannak, mint másoknak. Ezért az Akadémián való haladásodat teljesen rád szabjuk.

Így pontosan azt kapod, amire neked személy szerint szükséged van, hogy valóban eredményessé, sikeressé válj az értékesítésben vagy hálózatod építésében.

 


Az Akadémiára való jelentkezés menete:

Az Akadémiai képzésedet teljesen rád szabjuk. Ehhez persze meg kell ismernünk téged, az eléképzeléseidet, képességeidet, esetleges nehézségeidet, stb.

Ezért az Akadémiai képzésre a jelentkezésed nem úgy történik, hogy csak simán jelentkezel rá a weboldalon.

Ugyanis nem az a cél, hogy csak jelentkezz egy bármilyen képzésre, kifizesd, aztán sok más résztvevővel együtt leadjunk neked valamiféle anyagot, majd utadra engedjünk és aztán vagy tudod alkalmazni, vagy nem. Nem futószalagon szolgáltatunk tömegeknek, tudva azt, hogy nagy részük úgy sem alkalmazza az életben, a lényeg, hogy kifizesse és gyorsan leadjuk neki. Valószínűleg te sem ezt szeretnéd.

Itt az Akadémián minket valóban érdekel a te haladásod, sikered! Ezért egyénileg teljesen rád szabjuk a legelejétől a legvégéig és gondoskodunk arról, hogy úgy menj végig rajta, hogy utána valóban sikerrel tudd alkalmazni az életben.

Mindezek miatt még az Akadémiára való jelentkezés menete is teljesen egyedi.

A következő lépésekből áll:

1. lépés: Kapsz tőlünk 1 óra személyes konzultációt. 

Ezzel kezdünk. Egy teljesen rád szabott konzultációval. 1 olyan óra, ami mindvégig rólad, a te üzleti előrehaladásodról szól.

Ezen a konzultáción alaposan átbeszéljük az üzleti elképzeléseidet és haladásodat, és ott helyben azonnali segítséget is kapsz ahhoz, hogy gyorsabban, eredményesebben tudd megvalósítani üzleti elképzeléseidet, céljaidat.

Átlag 10-ből 9 jelentkező arról számolt be eddig, hogy önmagában már csak ez az 1 óra konzultáció is jelentős segítségükre volt abban, hogy gyorsabban haladjanak az üzletükben, és így érdemes volt eljönniük.

Átlag 8-ból 1 jelentkező a konzultáció végén még azt is megjegyzi, hogy ez az 1 óra konzultáció többet adott neki, mint az eddigi összes képzés együtt, amin részt vett az elmúlt évek alatt, mert ez végre teljesen őróla szólt, és azt kapta, amire neki személyesen akkor pont szüksége volt.

Ahhoz, hogy ezt a konzultációt meg tudd kapni, mindössze a következő néhány egyszerű lépést csináld végig ezen a weboldalon:

a) Regisztrálj be ezen a weboldalon egy felhasználó névvel, email címmel és jelszóval. Ha pedig már korábban regisztráltál, akkor jelentkezz be az oldalra.

A regisztrációhoz kattints ide.                Bejelentkezéshez kattints ide.

 

A regisztrációdat követően pár másodpercen belül kapsz egy emailt. Ebben találsz egy regisztrációt megerősítő linket. Kattints rá erre a linkre, hogy ezzel érvényesítsd a regisztrációdat.

Időnként előfordulhat, hogy a regisztráció megerősítését kérő email a SPAM mappába megy. Ha a regisztrációt követően 1 percen belül nem érkezik meg az email a bejövő mappádba, akkor ellenőrizd a SPAM mappában. Ha oda érkezett, akkor előszőr kattints rá az emailnél felül arra a gombra, hogy "NEM SPAM", ekkor az email átkerül a bejövő mappádba és utána kattints rá a megerősítő linkre az emailben. 

Ha korábban már regisztráltál akkor ezt a lépést értelemszerűen hagyd ki.

 

b) Frissítsd ezt az oldalt, hogy bejelentkezett állapotban lásd.

 

c) Regisztráld a telefonszámodat a weboldalon. Most, hogy be vagy jelentkezve az oldalra, és frissítetted az oldalt, feljebb görgetve, a jobb oldalon láthatod a telefonos regisztráció részt. Ha mobiltelefonról nézed az oldalt, akkor pedig lejjebb görgetve találod.

Oda írd be a telefonszámodat a megadott formátumban és kattints a Mentés gombra.

A telefonodra hamarosan érkezni fog egy kód. Ezzel a kóddal tudod majd érvényesíteni a telefonszámodat.

20-ból 1 esetben előfordul, hogy a telefonszolgáltatónál elakad a kód és nem érkezik meg a telefonra. Ha esetleg 5 percen belül nem kapnád meg a kódot, akkor jelezd ezt nekünk egy SMS-ben a 70/622-3653-as telefonszámon. Az SMS-ben tüntesd fel a felhasználónevedet, amit megadtál a regisztrációkor. Ilyen esetben még aznap mi magunk érvényesítjük a telefonszámodat és utána rögtön visszajelzést küldünk neked róla.

Természetesen, ha korábban már regisztráltad az oldalon a telefonszámodat (pl. ebook kölcsönzéshez), akkor ezt a lépést is hagyd ki.

 

d) Nézd végig az alábbi oldalakon lévő képzéseket. Azoknál a képzéseknél, amelyek érdekelnek, kattints rá a „Több információt kérek” gombra. Akár több képzésnél is rányomhatsz erre a gombra, ha több is érdekel téged.

A három fő területe a képzéseinknek:

Hozzáértésem növelése               Képességeim fejlesztése               Hajtóerőm növelése

 

e) Időpont egyeztetés a konzultációra: Ha legalább egy képzés esetén rákattintottál a "Több információt kérek" gombra, azt jelzi nekünk a rendszer. Rövid időn belül felhívunk telefonon azon a telefonszámon, amivel regisztráltál és egyeztetjük veled, hogy mikor és hogyan tudod megkapni az 1 óra konzultációt.

Fontos: Ha az előző lépésben egyik képzésnél sem jelezted felénk, hogy több információt kérsz róla, akkor nem értesülünk róla, hogy igényed lenne a konzultációra, így nem is hívunk fel emiatt és így a konzultációt sem tudod megkapni!

f) Megkapod az 1 óra konzultációt. Ha végigcsináltad a fenti néhány egyszerű lépést, akkor a leegyeztetett időpontban megkapod az 1 óra konzultációt.

Ezen a konzultáción átbeszéljük az üzleti elképzeléseidet, céljaidat, esetleges nehézségeidet és segítséget kapsz ahhoz, hogy már másnaptól hatékonyabban tudj haladni céljaid, elékepzeléseid megvalósítása felé. Továbbá átbeszéljük azokat a képzéseket is, hogy melyiktől mit kaphatsz, amelyeknél jelezted, hogy érdekelne.

 

2. lépés: Egyénileg rád szabott képzési program összeállítása. 

A konzultáció végén összeállítjuk neked a rád szabott képzési programodat. Akár a szakmai hozzáértéseden szeretnél fejleszteni, akár a képességeiden, akár a hajtóerődet szeretnéd növelni, akár mindegyiket párhuzamosan, ettől a rád szabott programtól pontosan azt és olyan sorrendben kapod, amire neked személy szerint szükséged van, hogy gyorsabban és eredményesebben tudd megvalósítani céljaidat, elképzeléseidet az üzletedben.

A legtöbb konzultáción résztvett jelentkező eddig arról számolt be, hogy már csak ennek a rá szabott programnak az összeállítása is önmagában stabilabbá tette őket.

Ugyanis végre átlátják lépésről lépésre, hogy milyen irányba kellene fejlődniük, hogy sikeresebbek legyenek, és nem kell többet a sötétben tapogatózniuk és próbálkozniuk mindenféle képzésekkel, hogy vajon mitől fognak elindulni vagy jobban haladni. Van egy teljesen rájuk szabott programjuk, aminek van egy pontosan meghatározott végeredménye, amit elérhetnek, és megvannak rajta a lépések sorrendben, amit végig tudnak csinálni. Ez stabil irányt és magabiztosságot adott nekik.

 

3. lépés: végig segítünk a rád szabott program minden lépésén. 

Mindvégig egyéni törődést kapsz, ahogy haladsz a rád szabott képzési programodon.

  • Teljesen egyéni időbeosztásban tudod végezni.
  • Minden elméleti részt a saját ütemedben tudsz tanulni és személyes segítséget kapsz hozzá, hogy teljesen átlásd, megértsd és át tudd ültetni a gyakorlatba.
  • Minden gyakorlatot annyiszor és annyi ideig végezhetsz, ami neked kell ahhoz, hogy teljes magabiztossággal tudd alkalmazni az üzletedben.
  • Menet közben minden kérdésedre, rád, a te üzletedre passzoló és kielégítő választ kapsz.

Tehát a teljes képzési programod minden lépésén végigsegítünk téged, egészen odáig, hogy garantáltan elérd azokat az eredményeket, sikereket, amiket szeretnél, és amiért kaptad a programot.

 

Most, hogy végigolvastad a fenti lépéseket, láthatod:

Nincs mit veszítened! Csak nyerhetsz vele!

Kezdj neki a fenti lépéseknek MOST!

 

... hogy megállíthatatlanná váljon

Megnézem

... hogy hozzáértővé váljon

Megnézem!

... hogy hatékonyabbá váljon

Megnézem!