Képzések

Képzések | MLM Akadémia

Képzések

Hozzáértés + Képességek + Hajtóerő
=
Eredmények

 

Üdvözlöm a képzések oldalon!

Három fő csoportba soroltuk képzéseinket:

  • Szakmai képzések
  • Képesség fejlesztés
  • Hajtóerő megnövelése és tartós helyreállítása

​Az oldal alján lévő képekre kattintva, vagy a képzések menüpont alatt lenyíló almenükből tudja kiválasztani azt a területet ezen három közül, ahol képzések érdeklik.


A képzések végeredménye:

Minden egyes Akadémiai képzésnek, amit a weboldalon talál, van egy pontosan meghatározott végeredménye.

Ezt a végeredményyt megtalálja minden egyes képzésnél leírva.

Miért fontos ez?

Azért, mert mi egy képzést nem csak leadunk Önnek, aztán vagy tudja alkalmazni az életben, vagy nem, hanem garantáljuk, hogy a képzésnél leírt végeredményt Ön valóban eléri a képzés elvégzésével.


Az Akadémiára való jelentkezés menete:

Csak egyféle módon lehetséges garantálnunk azt, hogy Ön valóban elérje a képzésnél leírt végeredményt:

Ha előbb megismerjük Önt (elképézeléseit, tevékenységét, esetleges nehézségeit, stb.), mielőtt elfogadjuk a jelentkezését, és aztán teljesen Önre szabjuk az adott képzést.

Ezért az Akadémiai képzésekre való jelentkezés sem úgy történik, hogy csak pusztán jelentkezik rá a weboldalon, hanem ez is teljesen egyedi.

A következő lépésekből áll:

1. lépés: Kap tőlünk 1 - 1,5 óra személyes konzultációt. 

Ezzel kezdünk. Egy teljesen Önre szabott konzultációval. 1 - 1,5 olyan óra, ami mindvégig Önről, az Ön üzleti előrehaladásáról szól.

Ezen a konzultáción alaposan átbeszéljük az üzleti elképzeléseit és haladását, és ott helyben azonnali segítséget is kap ahhoz, hogy gyorsabban, eredményesebben tuddja megvalósítani üzleti elképzeléseit, céljait.

Átlag 10-ből 9 jelentkező arról számolt be eddig, hogy önmagában már csak ez az 1 - 1,5 óra konzultáció is jelentős segítségükre volt abban, hogy gyorsabban haladjanak az üzletükben, és így érdemes volt eljönniük.

Átlag 8-ból 1 jelentkező a konzultáció végén még azt is megjegyzi, hogy a konzultáció többet adott neki, mint az eddigi összes képzés együtt, amin részt vett az elmúlt évek alatt, mert ez végre teljesen őróla szólt, és azt kapta, amire neki személyesen akkor pont szüksége volt.

A konzultáció díja 10.000Ft. Ha a konzultáció után jelentkezik valamilyen képzésre és mi is el tudjuk fogadni rá, akkor ezt az összeget teljes egészében beszámítjuk a képzés díjába. Ebben az esetben tehát a konzultáció ingyenes tud lenni az Ön számára.

Ahhoz, hogy ezt a konzultációt meg tuddja kapni:

a) regisztrálnia kell a weboldalon egy felhasználónévvel, email címmel és jelszóval.

b) Majd ezután regisztrálnia kell a telefonszámát is, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot a konzultációhoz, és

c) az oldalon található képzések közül minimum egynél jeleznie kell, hogy érdekli, a "Több információt kérek" gombra kattintva. Ezt jelzi nekünk a rendszer, ekkor felvesszük önnel a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot a konzultációra. (a gombra való kattintás nem jelent automatikus jelentkezést a képzésre és semmiféle kötelezettséggel nem jár az Ön részéről!)

 

2. lépés: Egyénileg Önre szabott képzési program összeállítása. 

A konzultáció végén összeállítjuk az Önre szabott képzési programját. Akár a szakmai hozzáértésén szeretne fejleszteni, akár a képességein, akár a hajtóerejét szeretné növelni, akár mindegyiket párhuzamosan, ettől az Önre szabott programtól pontosan azt és olyan sorrendben kapja meg, amire Önnek személy szerint szüksége van, hogy gyorsabban és eredményesebben tuddja megvalósítani céljait, elképzeléseit az üzletében.

A legtöbb konzultáción résztvett jelentkező eddig arról számolt be, hogy már csak ennek a rá szabott programnak az összeállítása is önmagában stabilabbá tette őket.

Ugyanis végre átlátják lépésről lépésre, hogy milyen irányba kellene fejlődniük, hogy sikeresebbek legyenek. Nem kell többet a sötétben tapogatózniuk és próbálkozniuk a legkülönbözőbb képzésekkel, hogy vajon mitől fognak elindulni vagy jobban haladni. Elkészült egy teljesen rájuk szabott képzési programjuk, aminek van egy pontosan meghatározott végeredménye, amit elérhetnek, és megvannak rajta a lépések ideális sorrendben, amit végig is tudnak csinálni. Ez stabil irányt és magabiztosságot adott nekik.

 

3. lépés: végig segítjük az Önre szabott képzési program minden lépésén. 

Mindvégig egyéni törődést kap, ahogyan halad az Önre szabott képzési programján.

  • Teljesen egyéni időbeosztásban tudja végezni. Ezt is Önre szabjuk, azaz akkor és olyan időbeosztásban, tudja végezni, ami nem ütközik a munkájával és a magánéletével.
  • Minden elméleti részt a saját ütemében tud végig tanulni és személyes segítséget is kap hozzá, hogy teljesen átlássa, megértsse és át tuddja ültetni a valós életbe.
  • Minden gyakorlatot annyiszor és annyi ideig végezhet, ami Önnek kell ahhoz, hogy teljes magabiztossággal tuddja alkalmazni az üzletében.
  • Menet közben minden kérdésére, olyan választ kap, ami Önre és az Ön üzletére passzol és kielégítő.

Tehát a teljes képzési programjának minden lépésén végigsegítjük Önt, egészen odáig, hogy garantáltan elérje azokat az eredményeket, sikereket, amiket szeretne, és amiért kapta a programot.

 

Miért is ne kezdhetne neki a fenti lépéseknek, akár már most?

Nincs mit veszítenie! Csak nyerhet vele!

 

... hogy megállíthatatlanná váljon

Megnézem

... hogy hozzáértővé váljon

Megnézem!

... hogy hatékonyabbá váljon

Megnézem!