Képzések

Képzések | MLM Akadémia

Képzések

A teljes akadémia elvégzésének végeredménye:

 

Szakmailag kiképzett, jó képességű, etikus, és termelékeny értékesítők és hálózatépítők, akik a környezetük számára véleményformálóak, anyagilag bőségben élnek, üzletileg terjeszkednek, és együttesen egy jobb világot építenek.

 

 

Az akadémia 3 pillére

Az akadémia 3 fő pillérre épül:

Mindhárom pillér egy-egy nagyobb képzésből áll. A három képzés elvégzése együtt eredményezi a fenti végeredményt.

Ugyanis, ha értékesítőként és/vagy hálózatépítőként szakmailag maximálisan hozzáértő vagy, a képességeid tökéletesre lettek csiszolva, és a hajtóerőd tartósan magas szinten van ahhoz, hogy folyamatosan termelékeny legyél, akkor ez elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy jelentős anyagi bőségbe kerülj, a környezeted felé véleményformálóvá válj, és üzletileg terjeszkedj.

Ha pedig mindezt tisztességes módon, olyan termékek és/vagy szolgáltatások nyújtásával végzed, amivel jobbítasz az emberek életén, akkor a többi olyan értékesítővel és hálózatépítővel együtt, akik szintén végigmentek az akadémián, és ezáltal elérték a fenti végeredményt, valóban egy jobb világot építetek.

 

Javasolt a képzések kiválasztása előtt

Mielőtt képzést választanál, javasolom, hogy olvasd el két cikkemet:

1. Milyen főbb szempontok alapján érdemes trénert és képzést választania?

2. Az eredményesség háromszöge.

Ez a két cikk segítségedre lesz abban, hogy biztosabban tudd kiválasztani azt a képzést, ami a legjobb lehet a számodra vagy a munkatársaid számára.

 

Ha érdekel egy képzés, vagy több infót akarsz róla

Amennyiben regisztráltál az email címeddel és telefonszámoddal, akkor minden egyes képzés mellett találsz egy „Több információt kérek!” gombot.

Ha bármelyik képzés érdekel és/vagy több információt szeretnél kapni róla, akkor nyomd meg ezt a gombot!

Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a segítségedre lehessünk.

A gomb megnyomása nem jelent automatikus jelentkezést, nem jár semmiféle fizetési, vagy bármilyen más kötelezettséggel, és nem tekintjük ígéretnek a részedről.

 

... hogy megállíthatatlanná váljon

Megnézem

... hogy hozzáértővé váljon

Megnézem!

... hogy hatékonyabbá váljon

Megnézem!